fbpx

PRESS.

Billboards tar digital annonsering
till nya höjder med AI-drivna lösningar

Billboards, en framstående aktör inom digitala billboards, är stolta över att meddela en banbrytande satsning som kommer att förändra landskapet för utomhusreklam. Genom att införliva innovativa AI-teknologier i våra processer skapar en effektivitet som är tio gånger snabbare än traditionella metoder. Denna revolutionerande utveckling kommer officiellt att lanseras under det tredje kvartalet 2024.

Med en ambition att expandera vårt fotavtryck nationellt inom Sverige under 2024, och därefter i Norden, står Billboards inför en spännande tillväxtfas. Vår vision sträcker sig dock långt bortom den omedelbara framtiden. Till 2030 siktar vi på att etablera ett globalt nätverk av digitala billboards som inte bara är banbrytande i sitt utförande utan också drivs av grön energi. Denna strävan mot hållbarhet speglar vårt engagemang för att bidra till en mer hållbar framtid, samtidigt som vi omdefinierar hur varumärken kommunicerar visuellt utomhus.

Den digitala utomhusreklammarknaden (DOOH) är i ständig tillväxt, och med vår senaste innovation positionerar vi oss i framkanten av denna utveckling. Genom att utnyttja kraften i artificiell intelligens, gör vi det möjligt för företag att effektivisera sina reklamkampanjer på ett sätt som tidigare var otänkbart, vilket ger en både kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar lösning.

”Vår satsning på AI-driven teknologi är mer än bara en utveckling inom digital reklam; det är ett steg mot framtiden för hur vi interagerar med och utnyttjar offentliga utrymmen”, säger Zakarias Bergstrand, VD för Billboards. ”Med den här teknologin inte bara förenklar vi reklamprocessen för våra kunder, utan vi bidrar också aktivt till en grönare planet. Detta är början på en ny era för branschen, där innovation går hand i hand med hållbarhet.”

Billboards inbjuder varumärken, reklambyråer och intressenter att ansluta sig till denna resa mot en mer innovativ och hållbar framtid för digital reklam. För mer information om våra tjänster och framtida planer, besök vår webbplats på billboards.se.

För pressförfrågningar, vänligen kontakta:
Zakarias Bergstrand
VD
BILLBOARDS

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.