fbpx

HEj, hur kan vi hjälpa dig?

Att skapa lönsam synlighet är en stor fråga, och något vi har ägnat flera år till att göra framgångsrikt. De lite mindre frågorna kan du få svar på direkt, här:

Vanliga frågor och svar

Billboards hjälper företag, oavsett storlek, att växla upp sin synlighet genom utomhusreklam på digitala skärmar.

Priserna varierar mellan städerna, vilka skärmar ni väljer och hur mycket ni vill synas. Vi anpassar en lösning oavsett om ni har 2000 kr eller 200 000 kr i budget. Lättaste är att du skickar in dina uppgifter så kontaktar Billboards dig och guidar dig till den bästa lösningen. Klicka här för att komma till kontakta oss.

Ni kan synas i en eller flera städer. Det bestämmer ni med reservation att vi kan vara slutsålda i några städer.

En medarbetare i Billboards kommer hjälpa dig med alla dina kampanjer och boka upp dig på dina valda perioder, skärmar och städer. Billboards kommer löpande kontakta dig om dina kampanjer och resultat.

Ja det kan vi göra, genom vårt välutvecklade system kan vi styra dina annonser och kampanjer precis som ni själva vill. Ni kan annonsera ett budskap 08.00, ett annat 13.00 och ett tredje 18.00. Anpassa er efter hur era kunder rör sig. Vår lösning är dynamisk och vi gör allt för att du skall bli nöjd och få dom resultat du förtjänar.

Du hittar format och upplösningar under vår supportsida. Klicka här för annonsformat.

Share of voice är ett mått på hur stor del av det totala skärmtiden som just dina annonser/kampanjer utgör i procent.

Våra annonser ligger inte i en fast slinga utan slumpas ut efter hur många procent som ingår i ditt paket. Detta innebär att du under en timme är garanterad att synas minst dina procent men du kan synas mer sista halvtimmen än första halvtimmen.

Vissa minuter kan du därför synas 10 gånger och andra minuter syns du inte alls. Detta systemet har vi för att våra skärmar skall kännas levande och inte bara upprepande “om och om” känsla som en fast slinga innebär. Vi vet att denna modellen är effektiv och ger en mer dynamisk upplevelse för de som tittar på skärmarna.

Naturligtvis så syns du kontinuerligt och skall dyka upp så ofta det går på varje skärm och du är garanterad dina procent under alla timmar skärmarna är på.

Våra siffror på passeringar är hämtade från mätningar gjorda av kommunerna eller vägverket. För våra inomhusskärmar använder vi oss av galleriornas och butikernas egna mätningar. Vi räknar sedan ut hur många av dessa passeringar (personer) som kollar åt skärmarna.

Studier som specialiserat sig på rikstäckande försäljning av annonsytor på digitala skärmar har tagit fram en formell som ligger till grund för denna typen av uträkningar.

Brådskar det? ELler söker du mer svaR?

Kontakta oss på 070 974 68 06 eller support@billboards.se.

Våra ord. öppettider är 08-17 helgfria vardagar. När du mailar oss svarar vi så snart vi kan.