fbpx

Billboards hjälper företag att öka synligheten med utomhusreklam på digitala skärmar.

KÄRNVÄRDEN

Vår verksamhet står stadigt på fyra grundpelare: Hjärta, driv, innovation och fira. Dessa kärnvärden formar vår identitet som ett företag som vågar utmana normerna inom utomhusreklam.

HJÄRTA

Vi ska alltid låta hjärtat leda vägen i allt vi gör, från att ge kärlek till kollegor och kunder till att vårda oss själva. Vi tror på ett ledarskap där hjärtat är i centrum, för det är hjärtat som är det viktigaste i vår verksamhet. Det är hjärtat som ger oss styrkan att flytta berg och lyckas med vår vision.

DRIV

Vi är drivna och hungriga efter utveckling. Vi lever efter mottot ”the game is on”. Varje dag är som en ny match, en ny final som vi ska vinna. Med outtröttligt driv och en vinnarinstinkt strävar vi mot framgång. Att vara en del av Billboards team innebär att man är en vinnarskalle som aldrig ger upp.

INNOVATION

Vi ska vara innovatörer inom DOOH genom att utnyttja AI och andra avancerade tekniker. Genom kontinuerlig innovation strävar vi efter att ligga i framkant och skapa nya möjligheter inom utomhusreklam. Vår teknologiska kompetens och kreativa tänkande gör att vi kan erbjuda unika lösningar som förändrar spelplanen.

FIRA

Vi sätter mål tillsammans och firar tillsammans. Vi ska fira ofta och sätta små mål så att vi får många tillfällen att fira. Små vinster leder till stora framgångar, och stora segrar gör det omöjliga möjligt. När vi uppnår det omöjliga ska vi fira på ett sätt som ingen tidigare har gjort. Det kommer att bli legendariskt.

VISION

Vår vision är att skapa ett globalt nätverk av digitala billboards som drivs av grön energi.

MÅL

Äga en digital billboard på Times Square i New York City.

Beat last year. Slå alla nyckeltal från föregående år.

Resultattillväxt om 15 procent per år.

THE GAME IS ON

BILLBOARDS

Redo att skapa lönsamma ögonblick med Billboards? Boka din demo idag.