fbpx

MEDLEMSKAP.

BLI MEDLEM I BILLBOARDS

Välkommen till vårt partnerskap för Billboardsägare.
Vi skapar nya möjligheter för annonsörer och hjälper Billboardsägare att maximera sin försäljning.

ÖKA ER LÖNSAMHET

Vår framgångsformel bygger på att initialt skapa fler affärsmöjligheter på lokal nivå, för att därefter expandera regionalt och till sist nå ut på nationell nivå. Denna strategi möjliggör skapandet av långsiktiga och lönsamma relationer för Billboardsägare. Genom vårt samarbete skapar vi nya inkomstmöjligheter – alltid 100% transparent.

BLI EN DEL AV VARUMÄRKET

Varumärket ”Billboards” är tydligt och skapar omedelbara associationer, vilket bidrar till att maximera möjligheterna för framgång. BILLBOARDS – DOOH YOUR BRAND, är varumärkesskyddat i hela EU, vilket stärker vår position och ger våra partners en unik plattform.

BILLBOARDS - NÄTVERKET

Nätverket breddar synligheten och ökar räckvidden för era skärmar. Genom att forma en digital säljare, fokuserar vi på att generera kvalitativa och varma leads. Dessutom ger vi er tillgång till datainsikter och marknadsanalyser som optimerar försäljningsstrategier.

PARTNERSKAPETS KRAFT

Samarbeta med oss och bli en del av en ledande kraft inom den digitala utomhusreklamens värld. Genom vårt samarbete förhandlar vi fram de bästa affärerna, till fördel för alla inblandade. Vårt partnerskap innebär även tillgång till innovativa lösningar och tekniker som kontinuerligt utvecklar och förbättrar branschen, vilket stärker våra partners positioner på marknaden.

TVÅ LÖSNINGAR

Vi erbjuder Billboards ägare två olika möjlighet. Ett där fokus är att vara en del av vårt regionala och nationella nätverk där vi koplar på era skärmar i vårt nätverk ett enkel och snabbfotat lösning. Därefter erbjuder vi en lösning för er som vill gå över till varumärket Billboards och alla fördelar som det erbjuder. ”Brand”-partner erbjuder vi en helhetslösning som gör ditt Billboardsägande strömlinjeformat och effektivt. Vi blir ett team där vi fokusera  på tillväxt och lönsamhet genom lokla, regional och nationel försäljning.

0
GRUNDAT
0 +
SKÄRMAR
0 +
KUNDER

MEDLEMSKAP

Just nu söker vi fler medlemmar i Sverige! Billboards har för avsikt att vara rikstäckande under 2024. Vill du bli medlem? Kontakta vår VD Zakarias Bergstrand på 0763-360091 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.