fbpx

PLANETEN.

HÅLLBARHET

Planeten

Vi kommer att sätta oss i framkant när det gäller att göra vår bransch grönare. Små steg leder till stora, och med tålamod och rätt investeringar kommer vi att kunna utveckla nya digitala billboards som ger ett klimatneutralt avtryck. Vi ska bli en branschstandard.

Vi strävar efter att vara ledande inom hållbar utomhusreklam. Vi tror att ansvarsfull reklam inte bara handlar om budskapet vi sänder ut, utan även om hur och med vilka medel vi presenterar det.

Innovation och partnerskap

Vi utforskar ständigt ny teknik för att hitta skärmar som använder mindre energi och är enklare att driva. Dessutom prioriterar vi samarbeten med skärmtillverkare som delar vårt engagemang för hållbarhet.

Grön energi

Vi fokuserar på att alla våra skärmar ska drivas av grön el, vilket gör att våra kunder kan minska klimatavtrycket från sina kampanjer. Vi kommer att kämpa för att genomföra denna förändring och vill påverka hela branschen att följa efter. Den gröna omställningen är viktig för oss.

På Billboards är vi övertygade om att hållbarhet inte bara är rätt väg framåt – det är den enda vägen. Vi är stolta över att sätta en ny standard för hållbarhet inom utomhusreklam.

BILLBOARDS

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.