fbpx

ESG.

ESG

På Billboards strävar vi efter att vara ledande inom hållbar utomhusreklam. Vi tror att ansvarsfull reklam inte bara handlar om budskapet vi sänder ut, utan även om hur och med vilka medel vi presenterar det.
 
Miljö
Energieffektivitet: Vi använder energieffektiva digitala skärmar och teknologier för att minimera elförbrukningen och har investerat i LED-skärmar som drar mindre ström. Hållbara material: Vi väljer alltid hållbara och återvinningsbara material för skärmarnas konstruktion och förpackning.
 
Solenergi: Vi ser över möjligheten att använda solpaneler för att driva skärmarna delvis eller helt genom solenergi särskilt i soliga områden.
 
Koldioxidkompensation: Investera i koldioxidkompensationsprojekt för att balansera ut de utsläpp som inte kan elimineras.
 
Socialt ansvar
Innehållsansvar: Våra skärmar följer etiska standarder och främjar positiva budskap. Vi godkänner ej reklam som kan anses vara stötande eller diskriminerande.
 
Gemenskapsengagemang: Vi engagerar oss i lokala samhällen genom att stödja lokala evenemang, välgörenheter eller kampanjer som syftar till att förbättra samhället.
 
Kultur: Billboards är inkluderande och erbjuder rättvisa villkor för alla anställda. Vi fokuserar på mångfald och inkludering.
 
Bolagsstyrning
Transparens: Vi är öppna om företagets verksamhet, finansiella resultat och ESG-insatser.
BILLBOARDS

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig så snart vi kan.