fbpx

DIGITALA SKÄRMAR

TINGSRYD

I den småländska idyllen, vid sjön Tiken, ligger det natursköna Tingsryd. Orten präglas av en stark entreprenörsanda, synlig genom sina stora industrier, framstående hockeylag i allsvenskan och det omtyckta varuhuset, Börjes. Tingsryd pulserar av liv och rörelse, vilket ger dig fantastiska möjligheter att skapa lönsamma ögonblick och nå en bred och engagerad målgrupp!

TIngsryd Resort Alt2 Q9amadbbr28ax2rq39xggw3fnokgav9uuhw8puvr2g

VÄG 27 (TINGSRYD RESORT)

Storgatan 2000x1333 Ny Q3p173jjh5gjikmmdqwmt8z27sjp94yekymcf6odl4

STORGATAN

900x1000 Borjes1 Q26xl8sfiovmvgww1nc0l8i2xet6cbtbhlq5u56rbc

BÖRJES

Tingsryd NelsonGarden Scaled Q25xh5aop356jvdkp69lct782gtmvhip2py0raurig

DACKEHALLEN

Tingsryd Mardslycke Scaled Q25xgu0mf2pqojtyj1e2iw1oxud8b49x1646zzbhl4

RESTAURANG MÅRDSLYCKE

Tingsryd Padel 2 Scaled E1676452229901 Q26v85getme5uaijxd6vd7iuyo7yir03gfmqtdcslk

TINGSRYD PADEL

kontakt

OM VÅRA SKÄRMAR

Driv försäljning, bygg varumärke och nå era kunder med kraften i vår räckvidd.

ANTAL KONTAKTER

VANLIGA FRÅGOR

Priserna varierar mellan städerna, vilka skärmar ni väljer och hur mycket ni vill synas. Vi anpassar en lösning oavsett om ni har 2000 kr eller 200 000 kr i budget. Lättaste är att du skickar in dina uppgifter så kontaktar Billboards dig och guidar dig till den bästa lösningen.

Vi erbjuder flera olika alternativ, vi räknar synlighet genom % av hela speltiden och slumpas ut varje halvtimme. Vanligast är att man syns 3% eller 6% av all skärmtid.

Share of voice är ett mått på hur stor del av det totala skärmtiden som just dina annonser/kampanjer utgör i procent.

Våra annonser ligger inte i en fast slinga utan slumpas ut efter hur många procent som ingår i ditt paket. Detta innebär att du under en timme är garanterad att synas minst dina procent men du kan synas mer sista halvtimmen än första halvtimmen.

Vissa minuter kan du därför synas 10 gånger och andra minuter syns du inte alls. Detta systemet har vi för att våra skärmar skall kännas levande och inte bara upprepande “om och om” känsla som en fast slinga innebär. Vi vet att denna modellen är effektiv och ger en mer dynamisk upplevelse för de som tittar på skärmarna.

Naturligtvis så syns du kontinuerligt och skall dyka upp så ofta det går på varje skärm och du är garanterad dina procent under alla timmar skärmarna är på.

Nej, Billboards har en egen agency som formatanpassar och utformar annonser till alla våra kunder.

Ja, du kan byta budskap hur ofta du vill. Skicka in till Billboards så byts annonserna inom 48h.

Våra siffror på passeringar är hämtade från mätningar gjorda av kommunerna eller vägverket. För våra inomhusskärmar använder vi oss av galleriornas och butikernas egna mätningar. Vi räknar sedan ut hur många av dessa passeringar (personer) som kollar åt skärmarna.

Studier som specialiserat sig på rikstäckande försäljning av annonsytor på digitala skärmar har tagit fram en formell som ligger till grund för denna typen av uträkningar.

Antal kontakter är beräknade utifrån vår egna modell baserat på passeringar och andra mätvärden. Detta är för att skapa en branschstandard i mediabranschen.

EN DEL AV VÅRA KUNDER

BILLBOARDS

Redo att skapa lönsamma ögonblick med Billboards? Boka din demo idag.